Thai Scandinavian Law Office Co. LTD söker juridisk rådgiver/advokat.

 

Thai Scandinavian Law Office har hovedkontor i Pattaya i Thailand samt avdeling i Hua Hin. Personen vi søker vil primært være tilknyttet vårt kontor i Pattaya, men må være villig til å reise til andre områder, dersom nødvendig. 
 
Har du nylig fullført din utdannelse eller har noen års erfaring, eller har gått over i pensjonstilværelsen håper vi dette kan være av interesse. Thai Scandinavian Law Office behandler de fleste rettsområder men har en betydelig oppdragsmengde knyttet til skatt, NAV, skifteoppgjör, testamenter, utflytting samt fast eiendom.
 
Vi søker en jurist med gode faglige kvalifikasjoner, kommersiell forståelse og gode samarbeidsevner.  Vi legger vekt på entusiasme, ambisjoner og evnen til å arbeide effektivt og selvstendig. Søkere må beherske engelsk og norsk og det vil være fordelaktig om söker kan beherske noe thai.

Vi tror på hardt arbeid som skal være bærekraftig over tid. I vårt team skal alle også ha et liv utenfor jobben. Og er du med på å skape verdiene så skal du selvsagt være med å dele verdiene. 
 
Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode incitamentsordninger. 
 

Med vennlig hilsen

Thai Scandinavian Law Office
Ronny Mulstad
Kontakt Email :  ronny@thailawoffice.com